VI ÄR MED I VD NÄTVERKET

Inagården_bild.png

Inagården

Inagården är ett behandlingshem för vuxna med komplexa beteendestörningar. Här ser vi till människor som samhället helst vill blunda för och vi hjälper dem till en framtid utan kaos.
Våra boende har ofta ett trassligt förflutet och många lider av både psykisk sjukdom och funktionshinder eller hjärnskador.
Målsättningen med vårt arbete är att våra boende skall kunna leva ett liv som är så normalt, självständigt och innehållsrikt som möjligt. 

 

Läs mer om Inagården här: www.inagarden.se

 

Uppsala:2030 är ett viktigt initiativ och vi vill givetvis vara med på resan mot en hållbar framtid.

Agenda_logo_advokat_neg.png

Agenda advokatbyrå

Nytt årtionde, nya utmaningar och en helt ny advokatbyrå men med samma människor. Tillsammans utgör vi en nytänkande byrå som sätter näringslivets intressen högst på sin agenda. Som förstår klienternas verksamhet och låter affärsjuridiken skapa affärsframgång.

 

Läs mer på www.agendaadvokatbyra.se

 

För oss är det ett självklart val att vara med i Uppsala:2030 och anta utmaningen att tillsammans sätta hållbarhet på Uppsalas karta.​

folkesson-logo-rgb-neg-2000px.png

Folkesson 

Vi har kontor i Uppsala, Tierp och Enköping och erbjuder kundanpassade tjänster inom ekonomiservice, revision och rådgivning. Med ca 50 medarbetare är vi en stark partner till företag och organisationer - tillräckligt stor för att ha

bred och djup kompetens - tillräckligt liten för att vara personlig och flexibel. Vi är den personliga länken mellan människor och siffror.

 

Att arbeta med hållbarhetsfrågor är inget nytt för oss. Vi har de senaste 20 åren arbetat med ”HUL” som står för humanism, utveckling och långsiktig lönsamhet. Med det synsättet tror vi att vi som företag medverkar till ett mer hållbart samhälle. Med ökade utmaningar i världen vill vi nu utveckla och stärka vårt hållbarhetsarbete genom att vara med i Uppsala:2030.

unt_logo_vittxt.png
Qlinea.png

Q-linea

Q-linea utvecklar innovativa lösningar för diagnostik av infektionssjukdomar med ett starkt fokus på förbättring av sepsisvården och samtidigt minska problematiken med ökad antibiotikaresistens. Vi är baserade i Uppsala och bedriver forskning, utveckling, produktion samt marknadsföring inom regionen. 

Vår vision är att rädda liv genom att, som en innovativ pionjär, säkerhetsställa att antibiotika kan bibehållas som en effektiv behandling för framtida generationer. Vår mission är att leverera lösningar till hälsovården som möjliggör diagnostisering och behandling av infektionssjukdomar på kortast möjliga tid. Bolagets lösningar hjälper vårdgivare i hela världen att minska antibiotikaanvändningen genom att tillhandahålla optimal behandlingsinformation för varje patient.

 

Läs mer på www.qlinea.com

 

Uppsala:2030 för oss är att arbeta tillsammans för att förbättra hållbarheten för individen, företaget, Uppsala, Sverige och världen. Vi vill rädda liv med hjälp av våra produkter och då behöver vi också vara med att säkerställa att det finns en framtid värd namnet!

TeamSportia_2radig_CMYK.jpg

Team Sportia

Team Sportia Uppsala & Gävle brinner för att göra en verklig skillnad för kunden. Vi rekommenderar alltid de produkter som är bäst för varje kund. Vi hjälper därmed människor att på bästa sätt klara det som de föresatt sig såsom att ta en joggingrunda, gå en promendad till att cykla Vätternrundan och åka Vasaloppet. Alla personal utbildar sig kontinuerligt för att kunna optimera för våra kunder. Vi har verkstad för både cykel & skidor. Fokusområden i är cykel, längdskidor och funktionella skor. I Gävle har vi även hockey och alpint.

 

Varför vi valt att vara med:

Vi har under flera års tid funderat hur vi skall kunna bidra till bättre hållbarhet. Vi har länge varit inne på om vi även skall sälja begagnat. Då vi har hög kunskap och rätt utrustning för att tex kunna serva och renovera begagnade cyklar, alpinskidor etc borgar det för en hög trygghet för andrahandsköparen. Vi är övertygade att vi inte kan fortsätta i en konsumtionshets och ser detta nätverks som en perfekt platssform att ta våra butiker till nästa nivå. 

Phosworks_PDI_logotyp_White_1.png

 

 

Länsförsäkringar Uppsala

B IMG_1508.jpg