Från zoom till skogen - när det är dags att träffas!
 

Uppsala:2030 tar nu nästa steg och erbjuder företagsunika evenemang för att du som företagsledare ska kunna engagera hela styrelsen, ledningsgruppen och alla medarbetare i er hållbara affärsutveckling. Under Corona har vi förfinat den digitala mötestekniken, men nu när våren närmar sig och vi även kan ses utomhus i mindre grupper, har vi skapat en rad evenemang som kombinerar den digitala tekniken med utomhusaktiviteter med syfte att inspirera till ett större engagemang kring hållbar utveckling.

 

Tillsammans med Aktivt Uteliv och Snowflake Education har vi skapat enkla aw och frukostar till kick-offer, du kan välja mellan enklare poddpromenader med runda-träd-samtal till mer avancerade event som gamification i skogen. Alla övningar syftar till att inspirera er till att vilja veta mer om hållbar utveckling och ta nästa steg i er affärsutveckling.

 

Vi kan inte förändra hela världen på en gång, men vi kan ta ett första enkelt steg tillsammans genom att lära oss mer om hållbar utveckling.

 

Man lär sig bättre då man har roligt.

 

Alla upplägg bygger på att vi håller avstånd oavsett om vi kör renodlat digitalt eller utomhus i naturen. Tillsammans tar vi ned de globala målen till en lokal nivå och låter Uppsala den bästa staden att bo och verka i!

robert-collins-tvc5imO5pXk-unsplash_edit

Vilken typ av evenemang passar er bäst?

Här nedan följer några exempel på vad ni kan göra tillsammans med styrelsen och ledningsgruppen eller tillsammans med alla medarbetare i smågrupper. Vi skapar format inom ramen för vad som är tillåtet enligt Coronarestriktionerna.

 

Syftet med nedan övningar är jobba med företagets affärsutveckling genom att ha roligt tillsammans i kombination med att lära sig nya saker. Inget av nedan evenemang är spikade utan vi skräddarsyr ert evenemang utifrån era behov.

Gamification där du är pjäsen (halvdag)

Det är inte Fia med knuff, men ibland behöver man en knuff bestående av ny kunskap, inspiration och goda samtal för att ett första steg i hållbar utveckling. 

Vi har satt upp spelplanen utomhus i skogen eller helt digitalt. I spelet ställs ni inför olika frågor och dilemman inom hållbar utveckling. Ni får ledtrådar och det är faktiskt tillåtet att fuska genom att googla.

 

Promenadföreläsning med runda-träd-samtal (aw/frukost)

Medan ni går på en promenad i spåret lyssnar ni på en föreläsning i lurarna. Vi kommer under föreläsningen att ha några stopp där vi för runda-träd-samtal kring olika frågeställningar och dilemman.

Skattjakt med sikte på företagets vision (halvdag)

Vi använder skattjakten som metafor för hur ni tillsammans jobbar med er affärsutveckling i företaget och väver in de globala målen och hållbar utveckling i er affärsplan.

Samarbetsövningar i hållbar affärsutveckling (heldag)

Att ha ett gott samarbete är a och o för att skapa ett framgångsrikt företag. Vad betyder det att ha en gemensam vision kopplad till de globala målen och hur använder ni era värderingar som bas för samarbetet.

Föreläsningar och workshops via zoom

Tack vare  samarbetet med Uppsala Universitet kan vi erbjuda föreläsningar från den senaste forskningen inom hållbar utveckling. Vi har även ett gediget paket med digitala lösningar för att jobba både med er styrelse, ledningsgrupp och alla medarbetare. 

Efter Corona

Vi får se vad som händer, kanske har vi utvecklat helt nya koncept för kick-offer och företagsdagar. Vi kommer förmodligen använda både naturen och den digitala tekniken på helt nya sätt.