Hållbar affärsutveckling
bygger ett starkare varumärke!

 

Är du företagsledaren som vill ta företaget till nästa nivå? Vill du hitta en stark vision som tar företaget in i framtiden? Vill du integrera hållbarhet in i er affärsverksamhet? Vill du vässa er affärsmodell och säkerställa er konkurrenskraft?

 

Vill du även få med dig alla medarbetare i utvecklingsarbetet? Vill du dessutom dela era utmaningar och hitta nya kreativa lösningar tillsammans med andra företagsledare?

 

Då är Uppsala:2030 rätt för dig.
Tillsammans når vi de globala målen!

Tack vare digitalisering och hållbar affärsutveckling kan vi lösa kundernas problem på ett mycket smartare sätt idag, om vi bara lär oss mer om hållbar affärsutveckling, de nya affärsmodellerna och arbetssätten som finns. 

Vi får ta del av den senaste forskningen från Uppsala Universitet inom hållbar affärsutveckling med nya arbetsätt och goda exempel från näringslivet. Vi delar den nya kunskapen mellan varandra i runda-bords-samtal och workshops.

 

Utifrån de globala målen startar ni igång konkreta utvecklingsprojekt som skapar en starkare position på marknaden.

 

Tillsammans affärsutvecklar vi för en hållbar framtid.


Tillsammans sätter vi Uppsala på kartan!

uppsala_2030_vitundertext.png

Om du vill veta mer kan du maila pia@5vtill5p.se

 

Uppsala Universitet bjuder på den senaste forskningen, Uppsala kommun, UNT berättar om vårt arbete för att inspirera andra företagare att starta sitt hållbarhetsarbete. Almi och 5Vtill5P hjälper företagen att plocka ned den nya kunskapen till affärsutveckling genom workshops och coachande möten.

Välkommen till 

Uppsala:2030

Vi vet att vi bör integrera hållbarhet in i vår kärnverksamhet och att det är lönsamt. Men många vet inte hur det ska går till och de vet inte heller hur de ska hitta tiden.

 

Behöver du en liten knuff?

Ibland behöver man en knuff bestående av ny kunskap, inspiration och goda samtal för att steg för steg starta igång och orka genomföra ett långsiktigt hållbart, konkret utvecklingsarbete.

 

Ledarnätverket Uppsala:2030 är den knuffen!

Varje företag i nätverket deltar med två företagsledare, detta med syfte att förenkla implementeringen av den nya kunskapen.

Vi har även tagit fram ett fördjupningspaket för att underlätta implementeringen in i verksamheten med syfte att starta igång engagemanget hos varje medarbetare.

Hållbarhetsrapporten

Fler och fler företag väljer att hållbarhetsrapporter. Många ser den rapporten som en konkurrensfördeli i jakten på de bästa medarbetarna , de största kunderna och de bästa uppdragen.

År 2022 har vi satt upp ett program i fem steg som hjälper er att skapa en hållbar omställningsplan som ni sedan kan rapportera mot.