karta-globala-malen-logo-och-ikoner_edit

14/10 kl 7.30 - 10 Vasasalen eller Zoom

TILLSAMMANS SKAPAR VI NYA AFFÄRS-MÖJLIGHETER

Vi behöver ny kunskap för att kunna tänka nytt och använda all vår kreativitet till att lösa vår tids största utmaning, att säkerställa framtida generationers möjligheter att få leva ett gott liv tillsammans på vår planet.

Varmt välkommen till en inspirerande morgon då vi ska prata om hur vi tillsammans kan hitta hållbara lösningar genom att lära oss mer om innovationsprocessen och design-thinking

 

INSPIRATION OCH NY KUNSKAP

Årets mest hållbara företag: Cajsa Johansson, ägare och grundare av Cajsa´s Kök, berättar om deras hållbarhetsarbete och hur de under Corona hittat nya lösningar.

 

Doktor Klas Palm från Uppsala Universitet beskriver hur vi kan sätta igång en innovationsprocess och vi får en inblick i design-thinking.

Lotta Ljungqvist, vd Testa Center, berättar om hur samskapande på tvärs genom teknik-, digitalisering och biofarmaceutiska projekt ger nya dimensioner och helt nya lösningar.

Pia Anderson från 5Vtill5P är programledare.

RUNDA-BORDS-SAMTAL MED FRUKOST

Som vanligt delar vi den nya kunskapen i runda-bords-samtal på tvärs genom olika branscher och kunskapsområden

 

HYBRIDMÖTE

Nu när vi äntligen får träffas på riktigt bjuder vi in så många vi får enligt Coronareglerna till Vasasalen på Slottet. Men för dig som hellre vill vara med via zoom så går det också bra.

Det kan även vara så att du anmält dig till att vara med i Vasasalen, men får symptom som gör att du inte kan delta fysiskt.  Då mailar du bara oss. så kan du vara med via zoom.

ANMÄL DIG IDAG!

TID: 14/10 kl 7.30-10.00
PLATS: Vasasalen med frukost
PRIS: 450 kr exklusive moms

TID: 14/10 kl 7.45 (men tryck gärna på länken redan kl 7.30)
PLATS: Zoom
PRIS: 250 kr exklusive moms