karta-globala-malen-logo-och-ikoner_edit

Nästa föreläsning: 14/10 kl 7.45-10

Nya framgångrsika produkter och tjänster - innovationsprocessen och designthinking

Det är inte alltid kunderna vet vilka problem de står inför, när världen blir allt mer transparent och förändras väldigt fort. Digitalisering, klimatförändringar, biologisk mångfald, människors arbetsvillkor och rättigheter, pandemier och vad kommer att hända härnäst?

 

Vi behöver tänka nytt och använda framtidens affärsmodeller för att lösa kundernas och samhällets dolda problem och hjälpa kunderna i sina val så de blir stolta över sina köp.

 

Varmt välkommen till en inspirerande morgon då vi ska prata om hur er värdekedja och affärsmodell kan hjälpa kunderna med deras dolda problem, där cirkulärekonomin, delningsekonomin och hållbar digitaliseringen kan vara de lösningar ni söker.

 

AGENDA

Erik Falk grundare av AKTIVT UTELIV berättar om sin hållbara affärsmodell som inte bara överlevt Corona utan som blomstrar då vi alla vill umgås utomhus.

 

Universitetslektor Mathias Cöster från Uppsala Universitet berättar om OLIKA AFFÄRSMODELLER inom ramen för vår affärsekologi.

Professor Thomas Lennerfors från Uppsala Universitet fördjupar oss i etiska frågor om vad vi bör värdera högst och varför vi inte alltid tar det ANSVAR FÖR HÅLLBAR UTVECKLING som vi bör göra. 

Pia Anderson från 5Vtill5P är programledare samt föreläser om hur du gör kunden stolt över sin affär.

 

 

RUNDA-BORDS-SAMTAL

Som vanligt delar vi den nya kunskapen i runda-bords-samtal på tvärs genom olika branscher. och kunskapsområden
 

Tillsammans affärsutvecklar vi för en hållbar framtid!

TID: 27 april kl 7.45-10.00

PLATS: Zoom

PRIS: 250 kr exklusive moms