BOKA PLATS >>

Partners och sponsorer

Uppsala:2030 är mötesplatsen för alla som känner ett ansvar för den omställning samhället och företagen behöver göra för att vi ska nå de globala hållbarhetsmålen tillsammans. Vi har olika paket för partners och sponsorer där ditt företag eller din organisation får synas. Kontakta oss genom att mejla pia@uppsala2030.com eller fyll i formuläret nedan.

”Tillsammans med entreprenörer skapar vi framtiden – genom att stötta företag att skapa hållbar tillväxt. Vi påverkar samhället varje dag. Dels när vi hjälper våra kunder med deras transparens, utveckling och konkurrenskraft, men också genom att utveckla våra medarbetare. Med vår rådgivning vill vi bidra till ett långsiktigt och hållbart företagande utifrån ett miljömässigt, socialt och ekonomiskt perspektiv.”

"Vår idé är att skapa trygghet för människor och företag i Uppsala län. Våra samarbeten är långsiktiga och leder oss mot vår vision "Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar". Vi återinvesterar i projekt som får fler att må bra, hitta sitt sammanhang och se en framtid full av möjligheter. När fler känner sig inkluderande, delaktiga och trygga, får det hela samhället att må bra. Det är filosofin bakom hela vårt arbete."

"Novavax vill göra skillnad. Vi är ett globalt bioteknikföretag som fokuserar på att utveckla livräddande vacciner för att bekämpa infektionssjukdomar. Novavax AB är baserat i Uppsala och ansvarar för forskning, utveckling och produktion av naturliga substanser som används för att göra vacciner mer effektiva. Det finns ett oerhört stort behov och vi arbetar ständigt för att skydda människors hälsa i hela världen."

"Vi har funnits länge i Uppsala län – och har stora ambitioner att finnas här länge än. Därför är hållbarhetsfrågor en helt integrerad del av allt vi gör- vilket gör det självklart för oss att vara en del av Uppsala 2030.”

Joel Grauman, Hållbarhetsansvarig, Länsförsäkringar Uppsala

Uppsala universitet delar med sig av den senaste forskningen inom hållbar affärsutveckling. Det omfattar det sociala, det ekologiska och det ekonomiska ansvaret varje företag har både internt och externt. Ett företags samhällsansvar är lika komplext och finstämt som det ekologiska systemet, miljö, klimat, biologisk mångfald, mänskliga rättigheter, digitaliseringen, entreprenörskap och intraprenörskap, cirkulär ekonomi, delningsekonomi och mycket mer.

Hållbarhet är en utgångspunkt för all verksamhet som Uppsala kommun driver. Målet är att hela kommunen ska utvecklas hållbart. I det arbetet krävs samverkan mellan organisationer och företag. För att Uppsala ska kunna fortsätta utvecklas hållbart behöver näringslivet ha en god tillväxt, och nya företag och arbetstillfällen skapas. För Uppsala kommun är det också viktigt med olika nätverk där företag och organisationer kan mötas och skapa nya affärer och aktiviteter i samverkan.

”Vi är med i Uppsala:2030 för att lära oss mer om hållbarhet och dessutom formulera vår hållbarhetsplan.”

Ulrika Ljungman, Avdelningschef uppdragsutbildning på Uppsala universitet

Priser

För partner- och sponsorskap. Skicka ett mejl så bokar vi ett möte för att berätta mera.
Paket
Detta ingår
Pris
PARTNER

Din verksamhet står som avsändare i all marknadsföring och har ett bord uppkallat efter sig med åtta egna platser där dina anställda, kunder och leverantörer kan delta i programmet:

195 000 kr/år

Mejla
HUVUDSPONSOR

Din verksamhet står med som avsändare i all marknadsföring och har ett bord uppkallat efter sig. Tre platser ingår för anställda, kunder eller partners.

145 000 kr/år

Mejla
SPONSOR

Din verksamhet har ett bord uppkallat efter sig. Tre platser ingår för anställda, kunder eller partners.

75 000 kr/år

Mejla 

Bli partner eller sponsor

Företag/organisation Namn Roll E-post Telefon Välj ett alternativ Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in