B IMG_1508.jpg

10/12 kl 7.30 - 13 på  Zoom

FRAMTIDSDAGEN- tillsammans når vi de globala hållbarhetsmålen

Ledarnätverket Uppsala:2030 med företagen Phosworks, Agenda advokatbyrå, Folkesson, Länsförsäkringar, Q-linea, Inagården och Team Sportia är alla goda exempel på hur man jobbar med hållbar affärsutveckling. De har kopplat sin kärnverksamhet till Agenda 2030, de har satt upp långsiktiga hållbara affärsmål, jobbat med att förstå kundens affärsekologi, sin egen värdekedja och nu hittat helt nya affärsmöjligheter.

Nu välkomnar vi dig och din verksamhet till Framtidsdagen 

Gamification Dilemma

Vi startar med frukost och en föreläsning om hur ett företag kan förhålla sig till hållbar utveckling och testar gamification tillsammans genom spelet Dilemma.

160825_144930_JG_edited.jpg

Miniworkshop nya samarbeten

I en miniworkshop med syfte att nå de globala hållbarhetsmålen på lokal nivå får vi till samtal mellan företag, kommunen, regionen och universitetet med förhoppningen att ge inspiration, kunskap, nätverk och nya perspektiv som hjälper dig att prioritera era insatser i tider av stor omställning.  Laura Hartman, hållbarhetschef på Uppsala kommun, inleder den workshopen.

Varmt välkommen!

Framtidsdagen

TID: 10/12 kl 7.30-12.00
PLATS: Zoom 
PRIS: 495 kr exklusive moms

”Långsamt går det upp för mig. Hela det gula tegelbageriet brinner, och allt min familj byggt upp under generationer är plötsligt hotat."

Karin Bodin, koncern-vd på Polar bröd.

Det stora bageriet i Älvsbyn brann ner till grunden förra sommaren. Polarbröd grundades av hennes morföräldrar och drevs av hennes föräldrar innan hon själv blev vd 2006. Hon har fått många utmärkelser för sitt ledarskap. Karin berättar hur hon väcks mitt i natten av ett telefonsamtal, men hon berättar även om deras arbete med hållbar affärsutveckling och hur denna brand skapade stor kreativitet som ledde till nya samarbeten.