BOKA PLATS >>

Nya affärsmöjligheter när utvecklingen går fort

När världen förändras är det viktigt att kunna lära nytt och ställa om utifrån nya förutsättningar. Fortfarande finns det områden där din verksamhet kan bli marknadsledande genom att vara pionjär, ligga först och profilera verksamheten genom ditt hållbarhetsarbete. Inom kort är det en fråga om att finnas kvar på marknaden över huvud taget. Oavsett vilket, är detta ett bra tillfälle att börja. 

Tre dimensioner av hållbarhet: De flesta tänker säkert på miljön när man talar om hållbarhet. Men hållbarhetsarbetet vilar på tre ben, ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet, som alla måste samverka för att skapa en stadig och långsiktig plattform.

Vilka ämnen? Inom de tre benen och utifrån de globala målen kan vi diskutera till exempel prissättning, ledarskap, marknadsföring, public relations, arbetsmiljö, rekrytering, motivation, produktutveckling och många fler frågor som påverkar ditt företags möjligheter till framgång. Se programmet här >>

Hur ofta? Vi träffas fem gånger per år, 07.30 - 11.00. Frukost ingår. Antingen i en bra lokal, till exempel Vasasalen i Uppsala slott, eller hos någon av våra deltagare eller sponsorer.

1. Lyssna och lär

Minst två föreläsare, en forskare och en från näringslivet, berättar om sitt arbete och erfarenheter i dagens ämne. Tillsammans lyssnar vi, får ny kunskap och nya insikter.

2. Dialog och diskussion

Vi ser till att du sitter vid ett bord där du får dela dina tankar och associationer med personer från olika verksamheter, där erfarenheter från olika branscher kompletteras med akademi och samhälle.

3. Lös problem

Genom att praktiskt prova att lösa problem med olika modeller och verktyg blir det lättare att applicera det på din egen verksamhet.

”Det bästa tillfället att plantera ett träd var för 20 år sedan. Det näst bästa är nu.”
Kinesiskt ordspråk

Priser och innehåll

Vi rekommenderar att boka minst två platser för att lättare implementera den nya kunskapen in i organisationen efter träffarna, men det går naturligtvis bra att komma själv. Vi träffas fem förmiddagar per år kl 07.30 - 11.00. Frukost ingår.
Paket
Per plats och år
Pris
En plats

Är du ensam i företaget, eller kanske ensam i din roll? Då hittar du säkert någon att diskutera din situation med på våra träffar!

17 000 kr/år

Boka
Två platser

Kroka arm med din hållbarhetschef, din HR-chef eller din närmaste medarbetare för att ha en diskussionspartner på företaget.

32 000 kr/år

Boka
Tre platser

Kanske är ni en hel avdelning som vill delta tillsammans? Ju fler ni är, desto större kontaktyta i diskussionerna.

45 000 kr/år

Boka
En deltagare i Uppsala:2030:
”Vi vill vara med och anta utmaningen att tillsammans sätta hållbarhet på Uppsalas karta.​”

Hanna Pontén Brattgård, Agenda Advokatbyrå