Kontakta oss

PiaAnderson 2.jpg

Pia Anderson 070 883 07 92 eller pia@5vtill5p.se

"Bygg det goda varumärket och kunderna blir era bästa säljare", är Pias ledord.

Pia Anderson grundare av Sverige:2030, Uppsala:2030 och modellen 5Vtill5P

Pia är inte bara grundaren till Uppsala:2030 utan hon är även programledare för nätverket. I nätverket processleder hon företagens affärsutveckling från Agenda 2030, visionen, affärsidé, affärsmodell, värderingar, strategier, och skapar utvecklingsprojekt tillsammans med företagens medarbetare, ledningsgrupp och styrelse

Hon har skrivit två böcker som baseras på modellen 5Vtill5P ”Bygg det goda varumärket” handlar om hur företag steg för steg jobbar med hållbar affärsutveckling och den första boken ”Bygg ditt varumärke själv” som hjälper företag att hitta roten till varumärket och skapa en varumärkesplattform.  Hon är dessutom en flitigt anlitad föreläsare i varumärkesfrågor. Hon har föreläst på TedX och bokas även av Sveriges Talare, Talarforum, Talarpoolen.

Skärmavbild 2022-02-03 kl. 15.50.56.png

Susanna Eriksson Dahlberg 070 755 39 50 eller susanna.eriksson@scoopitmedia.se

 

Susanna Eriksson Dahlberg gick in i Uppsala:2030 i slutet av 2021. Hon är grundare och vd för kommunikationsbyrån Scoopit Media & Communication. Hon anser att världen faktiskt skulle vara bättre om vi alla lärde oss att kommunicera och att prata med varandra. Att lyssna är också en viktig del i all kommunikation och det måste man för att förstå sin omvärld.

 

Scoopit Media jobbar strategiskt och operativt. Vi skapar, driver och underhåller kommunikationen, tillsammans med företag, universitet och organisationer. Vårt arbete kännetecknas av nya idéer, kreativa diskussioner, strategiska ställningstaganden, detaljfrågor och snabba beslut. Social hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat. Människan är i fokus.