BOKA PLATS >>

Affärsutveckling hemma eller på jobbet

Det finns möjlighet att kombinera IRL-platser med digitala.
DIGITALT

8 000 kr/år

  • Senaste forskningen.

  • Inspiration från näringslivet.

  • Du kan diskutera med andra.

  • Du slipper resa.

BOKA PLATS NU

”Uppsala:2030 har gett oss inspiration och goda exempel på hur man både kan göra och tänka kring hållbar affärsutveckling. Tillsammans med andra aktiviteter har Uppsala:2030 varit en katalysator för oss i vårt förändringsarbete där träffarna blir en regelbunden påminnelse i vårt förändringsarbete. Det kan vara lockande att gå med i lite snabbare processer, men det har varit en fördel att detta har varit över en lång tid då förändringsarbete tar tid. Uppsala:2030 är inte bara miljöfrågor utan belyser alla hållbarhetsperspektiv som kan ge nya affärsmöjligheter och arbetssätt. För oss är det helt avgörande att kunna visa att Q-linea bidrar till en hållbar framtid för att kunna rekrytera både nya kunder och medarbetare i framtiden.”

Mats Gullberg vice vd Q-linea

Partners och sponsorer

Uppsala:2030 är mötesplatsen för alla som känner ett ansvar för den omställning samhället och företagen behöver göra för att vi ska nå de globala hållbarhetsmålen tillsammans. Vi har olika paket för partners och sponsorer där ditt företag eller din organisation får synas. Kontakta oss genom att mejla pia@uppsala2030.com eller fyll i formuläret nedan.

Uppsala universitet uppdragsutbildning delar med sig av den senaste forskningen inom hållbar affärsutveckling. Det omfattar det sociala, det ekologiska och det ekonomiska ansvaret varje företag har både internt och externt. Ett företags samhällsansvar är lika komplext och finstämt som det ekologiska systemet, miljö, klimat, biologisk mångfald, mänskliga rättigheter, digitaliseringen, entreprenörskap och intraprenörskap, cirkulär ekonomi, delningsekonomi och mycket mer.

Hållbarhet är en utgångspunkt för all verksamhet som Uppsala kommun driver. Målet är att hela kommunen ska utvecklas hållbart. I det arbetet krävs samverkan mellan organisationer och företag. För att Uppsala ska kunna fortsätta utvecklas hållbart behöver näringslivet ha en god tillväxt, och nya företag och arbetstillfällen skapas. För Uppsala kommun är det också viktigt med olika nätverk där företag och organisationer kan mötas och skapa nya affärer och aktiviteter i samverkan.

I affärsmodellen 5Vtill5P integreras hållbarhet, digitalisering, affärsutveckling och varumärke i en och samma process. UPPSALA:2030 vilar på 5Vtill5P:s struktur. Genom att redan från början koppla företagets vision till de globala målen skapas en vinn-vinn situation för ägare, medarbetare, kunder och vår planet. Arbetet bedrivs i workshopform och ger konkreta verktyg för bland annat engagemang, innovationskraft, produktutveckling, marknadsföring, försäljning och prissättning.

En hållbar kommunikation byggs bäst inifrån och ut. Scoopit Media jobbar strategiskt och operativt. Vi skapar, driver och underhåller kommunikationen, tillsammans med företag, universitet och organisationer. Vårt arbete kännetecknas av nya idéer, kreativa diskussioner, strategiska ställningstaganden, detaljfrågor och snabba beslut. Social hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat. Människan är i fokus. Vi tycker om när människor möts och tror på kraften i mötet med andra. Därför har vi omgivit oss med ett stort, och ständigt växande, nätverk av fantastiska personer.

Apostel hjälper dig stärka ditt varumärke, ta en tydligare position på marknaden och skapa långsiktiga relationer med kärleksfull kommunikation. Från snack till verkstad med rätt content, storytelling och ett bärande koncept. Vi arbetar även med varumärkesutveckling, UX writing och manus för reklam- och informationsfilmer. Våra uppdragsgivare finns främst inom mat & dryck, byggande, lokaler, bostäder, upplevelser, platser och destinationer. Vi har också stor kunskap om småföretagande och besöksnäring.eget innehåll.

Goda exempel från näringslivet

Några av de företag som varit med i Uppsala:2030 sedan start berättar om sitt hållbarhetsarbete och hur det har utvecklats under programmets tre år.

Save lifetimes

Q-linea’s helautomatiska ASTar® system förkortar tid till korrekt diagnos med hälften, vilket inte bara räddar liv utan hejdar spridningen av antibiotikaresistens

…mellan människor och siffror…

Med revisorer, redovisningskonsulter och rådgivare inom bland annat ekonomi, skatteregler och juridik står Folkesson bakom sina kunder i vått och torrt. Det kan du räkna med.

Digitala idéer för en hållbar framtid

Phosworks är en digital kommunikationsbyrå som kombinerar strategi med teknologi och innehåll för att skapa det bästa affärsvärdet för sina kunder.

Forskning och goda exempel

​Vi får ta del av den senaste forskningen från Uppsala universitet och goda exempel från näringslivet.

Samtal och diskussioner

Dessutom får du inspiration från de andra deltagarna och dela varandras tankar och ideer genom samtal.

Verktyg och modeller

Vi jobbar tillsammans i grupper och hittar kreativa lösningar på problem med hjälp av konkreta verktyg.

Visa sidans besökare vad de bör göra härnäst

Knapp 1